Prime Minister's Office
PM condoles tragedy in Vidisha
Announces ex - gratia from PMNRF
16 JUL 2021 11:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the deaths in a tragedy in Vidisha, Madhya Pradesh. He also announced ex-gratia of Rs 2 lakh to be given to next of kin of those who lost their lives.
In a PMO tweet, the Prime Minister said :
"Anguished by the tragedy in Vidisha, Madhya Pradesh. My condolences to the bereaved families. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিদিশাদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ক্ষেত্রিপুরন লাউথোকখ্রে
16 JUL 2021 11:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী বিদিশাদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা অশি-অনা থোকখিবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী ক্ষেত্রিপুরনসু লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও. ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“মধ্য প্রদেশকী বিদিশাদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা পোকই। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী ইমুং-মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী ক্ষেত্রিপুরন পীরগনি: পি.এম. @narendramodi"