Prime Minister's Office
PM greets His Holiness Dalai Lama on his 86th birthday
06 JUL 2021 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to His Holiness the Dalai Lama to convey greetings on his 86th birthday.
In a tweet, the Prime Minister said, "Spoke on phone to His Holiness the @DalaiLama to convey greetings on his 86th birthday. We wish him a long and healthy life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হোলিনেস দলাই লামাদা মহাক্কী ৮৬শুবা মপোক নুমিৎতা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
06 JUL 2021 2:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস হোলিনেস দলাই লামাদা মহাক্কী ৮৬শুবা মপোক নুমিৎতা হরাও তয়াম্বা ফোংদোক্নবা ৱারী শাখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “হিস হোলিনেস দলাই লামাদা মহাক্কী ৮৬শুবা মপোক নুমিৎতা হরাও তয়াম্বা ফোংদোক্নবা ফোন্দা ৱারী শাখ্রে। ঐখোয়না মহাকপু পুন্সি নুংশাংবা অমসুং মশা-মউ ফবা পুন্সি অমা ওইরসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে”।