Prime Minister's Office
PM to chair meeting of CSIR Society on 4th June
03 JUN 2021 9:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will chair the meeting of the Council of Scientific and Industrial Research (CSIR) Society on 4th June 2021 at 11 AM via video conferencing. The Union Minister for Science & Technology will also be present on the occasion.
The Society is part of the Department of Scientific and Industrial Research under the Ministry of Science & Technology. Its activities are carried out through 37 laboratories and 39 outreach centres spread across India. Eminent scientists, industrialists, and senior officials of Scientific Ministries form part of the Society, which meets annually.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুন ৪দা সি.এস.আই.আর. সোসাইতীগী মীফমদা চেয়র লৌগনি
03 JUN 2021 9:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী জুন ৪গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা কাউন্সিল ওফ সাইন্তিফিক এন্দ ইন্দস্ত্রীএল রিসর্স (সি.এস.আই.আর.) সোসাইতীগী মীফমদা চেয়র লৌগনি। সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজীগী কেন্দ্রগী মন্ত্রীসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
সোসাইতী অসি সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা সাইন্তিফিক অমসুং ইন্দস্ত্রীএল রিসর্সগী দিপার্তমেন্তগী শরুক অমনি। মসিগী থবকশিং অসি লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা লেবোরেতোরী ৩৭ অমসুং আউতরিচ সেন্তর ৩৯গী খুত্থাংদা পাংথোক্লি। সোসাইতীগী শরুক ওইরিবা সাইন্তিফিক মিনিস্ত্রীগী শক্নাইরবা সাইন্তিস্ত, ইন্দস্ত্রিএলিস্ত অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা চহি খুদিংগী উন্নরি।