প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৪ জুনত চিএছআইআৰ ছ’চাইটীৰ বৈঠকৰ অধ্যক্ষতা কৰিব
03 JUN 2021 9:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অহা ৪ জুনত পুৱা ১১বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সৰ মাধ্যমেৰে বৈজ্ঞানিক আৰু ঔদ্যোগিক গৱেষণা(চিএছআইআৰ)ছ’চাইটীৰ বৈঠকৰ অধ্যক্ষতা কৰিব। কেন্দ্ৰীয় বিজ্ঞান আৰু প্ৰযুক্তি মন্ত্ৰীও অনুষ্ঠানত উপস্থিত থাকিব।
এই ছ’চাইটীখন বিজ্ঞান আৰু প্ৰযুক্তি মন্ত্ৰালয়ৰ অধীনষ্ঠ বিজ্ঞান আৰু ঔদ্যোগিক গৱেষণা বিভাগৰ এক অংশ। সমগ্ৰ দেশত ৩৭টা পৰীক্ষাগাৰ আৰু ৩৯টা কেন্দ্ৰৰ মাধ্যমেৰে ইয়াৰ কাৰ্যকলাপ চলি আছে। প্ৰখ্যাত বিজ্ঞানী, উদ্যোগপতি আৰু বৈজ্ঞানিক মন্ত্ৰালয়ৰ জেষ্ঠ বিষয়ববীয়াসকল এই ছ’চাইটীৰ সদস্য আৰু তেওঁলোকে বছৰি এবাৰকৈ মিলিত হয়।

Prime Minister's Office
PM to chair meeting of CSIR Society on 4th June
03 JUN 2021 9:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will chair the meeting of the Council of Scientific and Industrial Research (CSIR) Society on 4th June 2021 at 11 AM via video conferencing. The Union Minister for Science & Technology will also be present on the occasion.
The Society is part of the Department of Scientific and Industrial Research under the Ministry of Science & Technology. Its activities are carried out through 37 laboratories and 39 outreach centres spread across India. Eminent scientists, industrialists, and senior officials of Scientific Ministries form part of the Society, which meets annually.