Ministry of Education
Postponement of all offline examinations scheduled in the month of May, 2021
03 MAY 2021 7:20PM by PIB Delhi
Due to second wave of Covid - 19, Ministry of Education urged for the postponement of all offline examinations scheduled in the month of May, 2021.
In a letter addressed to all the heads of centrally funded institutions, Secretary, Higher Education Shri Amit Khare has urged the Institutions to postpone all offline examinations scheduled in the month of May, 2021. The Online examinations, etc may however continue.
The letter also stated that the decision will be reviewed in the first week of June,2021.
The institutions have been further advised to ensure that if anyone in the institution needs any assistance it should be provided immediate possible help so that he/she comes out of the distress at the earliest. All Institutions have to encourage eligible persons to go for vaccination and ensure that everyone follows COVID -19 appropriate behavior to remain safe.

হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
২০২১গী মে থাদা পাঙথোক্কনি হায়না লেপ্লম্বা ওফলাই একজামিনেসন পুম্নমক য়ৈথোকপা
03 MAY 2021 7:20PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯গী অনিশুবা ৱেবনা মরম ওইদুনা এজুকেসন মন্ত্রালয়না ২০২১গী মে থাদা পাঙথোক্কনি হায়না লেপ্লম্বা ওফলাই একজামিনেসন পুম্নমক য়ৈথোক্নবা খঙহনখ্রে।
কেন্দ্রনা ফন্দিং তৌবা ইন্সতিত্যুসনশিংগী হেদ পুম্নমক্তা, হায়র এজুকেসনগী সেক্রেতরীদা ইখিবা চীথি অমদা শ্রী অমিৎ খারেনা ইন্সতিত্যুসনশিংদা ২০২১গী মে থাদা পাঙথোক্কনি হায়না লেপ্লম্বা ওফলাইন একজামিনেসন পুম্নমক য়ৈথোক্নবা খঙহনখ্রে। অদুম ওইনমক ওনলাইন একজামিনেসনশিংনচিংবদি পাঙথোকপা য়াগনি।
চীথি অদুনা ৱারেপ অদু জুন, ২০২১গী অহানবা চয়োলদা য়েংশিনগনি হায়নসু ফোঙদোকখ্রে।
ইন্সতিত্যুসনশিংদা মখা তানা ইন্সতিত্যুসন অসিগী কনাগুম্বনা করিগুম্বা তেংবাং অমা হেক্তা মথৌ তারকপা তারবদি মদু খুদক্কী ওইবা মতেং পীদুনা মহাকপু অথুবদা অৱাবা অদুদগী কোকহনগদবনি হায়নসু পাউতাক পীখ্রে। ইন্সতিত্যুসন পুম্নমক্না ইলিজিবল ওইবা মীওইশিং বেক্সিনেসন তৌনবা থৌগৎনবা অমসুং শাফনা লৈনবা মীপুম খুদিংমক্না কোবিদ-১৯গা চুনবা চৎন-লোনচৎ ঙাক্না চৎনবা খঙহনখ্রে।