Prime Minister's Office
PM greets people of Assam on Bohag Bihu
14 APR 2021 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Bohag Bihu.
In a tweet, Shri Modi said: “Greetings to the people of Assam on the sacred occasion of Bohag Bihu. I pray for everyone’s health and happiness. May Assam touch new heights of prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আসামগী মীয়ামদা বোহাগ বিহুগী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে
14 APR 2021 9:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা বোহাগ বিহুগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায় মদুদি, “আসামগী মীয়ামদা শেংলবা বোহাগ বিহুগী থৌরম অসিদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐহাক্না মীপুম খুদিংমক হকচাং ফনা লৈবা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবগীদমক থৌনিজরি। আসামবু নুংঙাই য়াইফবগী অনৌবা মফম অমা য়ৌবা ঙম্বা ওইরসনু”।