Prime Minister's Office
PM’s Greetings on Vishu
14 APR 2021 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Kerala and Malayalis around the world on the festive occasion of Vishu.
The Prime Minister said in a tweet: “My Vishu greetings to the people of Kerala. On this festive occasion, I send my warm greetings to Malayalis around the world as well. May the new year bring health and happiness to all of you.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বিশুগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2021 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেরলাগী মীয়াম অমসুং মালেম অসিগী মফম কয়া অমদা লৈরিবা মালায়ালিশিংদা বিশুগী কুম্হৈ থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “কেরলাগী মীয়ামদা ঐহাক্না বিশুগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। মসিগী কুম্হৈ থৌরম অসিদা মালেম অসিগী মফম কয়া অমদা লৈরিবা মালায়ালিশিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। অনৌবা চহি অসিনা অদোম পুম্বদা হকচাং ফনা লৈবা অমসুং হরাও-তয়াম্বা পুরকপা ওইরসনু”।