প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পৱিত্ৰ বিষু উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 APR 2021 9:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশ্বজুৰি কেৰালা আৰু মালায়ালী লোকসকলক পৱিত্ৰ উৎসৱ বিষুৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়: "কেৰালাৰ জনসাধাৰণলৈ মোৰ শুভেচ্ছা। এই পৱিত্ৰ অনুষ্ঠানত মই সমগ্ৰ বিশ্বৰ মালায়ালী জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো। নতুন বছৰটোৱে আপোনালোক সকলোৰে বাবে স্বাস্থ্য আৰু সুখ কঢ়িয়াই আনক।"

Prime Minister's Office
PM’s Greetings on Vishu
14 APR 2021 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Kerala and Malayalis around the world on the festive occasion of Vishu.
The Prime Minister said in a tweet: “My Vishu greetings to the people of Kerala. On this festive occasion, I send my warm greetings to Malayalis around the world as well. May the new year bring health and happiness to all of you.”