Prime Minister's Office
PM wishes Dr. Farooq Abdullah ‘speedy recovery’ from Covid-19
30 MAR 2021 1:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to Dr. Farooq Abdullah Ji for a speedy recovery from Covid-19.
In a tweet, the Prime Minister said, "Praying for the good health and speedy recovery of Dr. Farooq Abdullah Ji.
Also praying for your and the entire family’s good health @OmarAbdullah."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মোদীনা দাঃ ফারুক অব্দুলাহবু কোবিদ-১৯দগী ‘অথুবা মতমদা ফবা’ ওইরসনু হায়না থৌনিখ্রে
30 MAR 2021 1:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাঃ ফারুক অব্দুলাহ জীবু কোবিদ-১৯দগী খ্বায়দগী অথুবা মতমদা ফবা ওইরসনু হায়না থৌনিখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “দাঃ ফারুক অব্দুলাহ জীগী হকচাং ফনবা অমসুং য়াম্না অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি”।
অমদি অদোম অমসুং ইমুং পুম্বা হকচাং ফনা লৈনবা থৌনিজরি @OmarAbdullah"।