Ministry of Health and Family Welfare
COVID 19 Vaccination sessions not scheduled on Saturday and Sunday (27th & 28th Feb, 2021) in wake of IT System Transition from Co-Win 1.0 to Co-Win 2.0
26 FEB 2021 12:27PM by PIB Delhi
The COVID vaccination was launched on 16th January by the Honourable Prime Minister. The country wide Vaccination exercise is being exponentially expanded to include those above 60 years of age and those above 45 years with co-morbidities, from 1st March 2021.
On this Saturday and Sunday (27th and 28th Feb), the Co-Win digital platform will be transitioning from Co-Win1.0 to Co-Win 2.0. In view of this, COVID 19 Vaccination sessions will not be scheduled during these two days. The States and UTs have been already informed about this transition.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
আই.তি. সিস্তেম কো-ৱিন ১.০দগী কো-ৱিন ২.০দা ওনগদবা অসিনা মরম ওইরগা থাংজ অমসুং নোংমাইজিং (ফেব্রুৱারী ২১ অমসুং ২৮, ২০২১) নুমিৎশিং অসিদা কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনগী সেসনশিং পাঙথোক্লরোই
26 FEB 2021 12:27PM by PIB Imphal
কোবিদ বেক্সিনেসন অসি ইকাই খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ১৬তা হৌদোকখি। লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোক্লিবা বেক্সিনেসনগী থৌরম অসি য়াম্না চাউথোরক্তুনা মার্চ ১, ২০২১দগী চহি ৬০গী মথক অমসুং কো-মোর্বিদিতী ওইবা চহি ৪৫গী মথক্কী মীওইশিংসু য়াওরগনি।
লাক্লিবা থাংজ অমসুং নোংমাইজিং (ফেব্রুৱারী ২৭ অমসুং ৮) অসিদা কো-ৱিন দিজিতেল অসি কো-ৱিন ১.০দগী কো-ৱিন ২.০দা ওল্লগনি। মসিনা মরম ওইরগা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী সেসনশিং অসি হায়রিবা নুমিৎ অনি অসিদা পাঙথোক্লরোই। রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তি.শিংদা ওনগদবা অসিগী মতাংদা মাংজৌননা পাউ পীখ্রে।