ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଆଇଟି ସିଷ୍ଟମ କୋ-ୱିନ 1.0 ରୁ କୋ-ୱିନ 2.0କୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ କରାଯିବା ଯୋଗୁଁ ଶନିବାର ଓ ରବିବାର (27 ଏବଂ 28 ଫେବୃଆରୀ, 2021)ରେ କୋଭିଡ-19 ଟୀକାକରଣ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ହେବନାହିଁ
26 FEB 2021 12:27PM by PIB Bhubaneswar
କୋଭିଡ ଟୀକାକରଣ ଜାନୁଆରୀ 16ରେ ମାନ୍ୟବର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଦ୍ଵାରା ଆରମ୍ଭ କରାଯାଇଥିଲା । ମାର୍ଚ୍ଚ 1, 2021ରୁ ଦେଶବ୍ୟାପୀ ଟୀକାକରଣ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମକୁ ବିସ୍ତାର କରାଯାଇ ଏଥିରେ 60 ବର୍ଷରୁ ଅଧିକ ବୟସର ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ସହିତ 45 ବର୍ଷରୁ ଅଧିକ ବୟସର ଅନ୍ୟ ରୋଗରେ ଆକ୍ରାନ୍ତ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କୁ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ କରାଯିବ ।
ଏହି ଶନିବାର ଓ ରବିବାର (27 ଏବଂ 28 ଫେବୃଆରୀ), କୋ-ୱିନ ଡିଜିଟାଲ ପ୍ଲାଟଫର୍ମକୁ କୋ-ୱିନ 1.0ରୁ କୋ-ୱିନ 2.0କୁ ସ୍ଥାନାନ୍ତରିତ କରାଯିବ । ଏହାକୁ ଦୃଷ୍ଟିରେ ରଖି, ଏହି ଦୁଇ ଦିନ ମଧ୍ୟରେ କୋଭିଡ-19 ଟୀକାକରଣ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ହେବ ନାହିଁ । ଏହି ପରିବର୍ତ୍ତନ ବିଷୟରେ ରାଜ୍ୟ ଏବଂ କେନ୍ଦ୍ରଶାସିତ ଅଞ୍ଚଳମାନଙ୍କୁ ପୂର୍ବରୁ ସୂଚନା ଦିଆଯାଇଛି ।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID 19 Vaccination sessions not scheduled on Saturday and Sunday (27th & 28th Feb, 2021) in wake of IT System Transition from Co-Win 1.0 to Co-Win 2.0
26 FEB 2021 12:27PM by PIB Delhi
The COVID vaccination was launched on 16th January by the Honourable Prime Minister. The country wide Vaccination exercise is being exponentially expanded to include those above 60 years of age and those above 45 years with co-morbidities, from 1st March 2021.
On this Saturday and Sunday (27th and 28th Feb), the Co-Win digital platform will be transitioning from Co-Win1.0 to Co-Win 2.0. In view of this, COVID 19 Vaccination sessions will not be scheduled during these two days. The States and UTs have been already informed about this transition.