Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to road accident in Dhupguri in Jalpaiguri, West Bengal; announces Ex-gratia from PMNRF
20 JAN 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a road accident in Dhupguri in Jalpaiguri, West Bengal and announced Ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
In a series of tweets, the Prime Minister said, "The road accident in Dhupguri in Jalpaiguri (West Bengal) is extremely anguishing. In this time of sadness, prayers with the bereaved families. May the injured recover soon.
From the PMNRF, Ex-gratia of Rs. 2 lakh each would be given to the next of kin of those who have lost their lives due to the accident in West Bengal. Rs. 50,000 each would be given to those injured."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱেস্ত বেঙ্গলগী জলপাইগুরিদা লৈবা ধুপগুরিদা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক্তা পুন্সি মাঙখিবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে; পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে
20 JAN 2021 11:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱেস্ত বেঙ্কলগী জলপাইগুরিদা লৈবা ধুপগুরিদা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক অমদা পুন্সি মাঙখিবশিংগীদমক অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমদি প্রাইম মিনিস্তর্স নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে‍।
ত্বীত পরিং অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখিবদা, “জলপাইগুরিগী ধুপগুরিদা (ৱেস্ব বেঙ্গল) থোকখিবা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক অদু য়াম্না পুক্নিং শোক্নিংঙাইনি‍। অৱাবগী মতমসিদা লাইবক থিরবা ইমুংশিংগা লোয়ননা থৌনিজরি‍। শোক্লবশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু‍।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ৱেস্ত বেঙ্গলগী লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুং অমমমদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি‍। শোক্লবশিংদা লুপা ৫০,০০০গী তেংবাং পীগনি‍।”