প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পশ্চিমবংগৰ জলপাইগুৰিৰ ধুপগুৰিৰ পথ দুৰ্ঘটনাত নিহতসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে; পিএমএনআৰএফ-ৰ তৰফৰ পৰা অনুকম্পামূলক অনুদান প্ৰদানৰ ঘোষণা
20 JAN 2021 11:18AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পশ্চিমবংগৰ জলপাইগুৰিৰ ধুপগুৰিত পথ দুৰ্ঘটনাত নিহত হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য নিধি (পিএমএনআৰএফ)ৰ পৰা অনুকম্পামূলক অনুদান প্ৰদানৰো কথা ঘোষণা কৰিছে৷
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰকাশ কৰা এক টুইটত এইদৰে লিখিছে, ‘‘পশ্চিমবংগৰ জলপাইগুৰিৰ ধুপগুৰিত পথ দুৰ্ঘটনা অতিশয় মৰ্মন্তুদ ঘটনা৷ শোকৰ এই সময়ছোৱাত শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালৰ লোকসকলৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছো৷ আঘাতপ্ৰাপ্ত হোৱাসকলৰৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো৷
পিএমএনআৰএফ-ৰ পৰা মৃতকৰ আত্মীয়লৈ ২ লাখ টকা আৰু আহতসকললৈ ৫০ হাজাৰ টকাৰ অনুদান প্ৰদান কৰা হ’ব৷’’

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to road accident in Dhupguri in Jalpaiguri, West Bengal; announces Ex-gratia from PMNRF
20 JAN 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a road accident in Dhupguri in Jalpaiguri, West Bengal and announced Ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
In a series of tweets, the Prime Minister said, "The road accident in Dhupguri in Jalpaiguri (West Bengal) is extremely anguishing. In this time of sadness, prayers with the bereaved families. May the injured recover soon.
From the PMNRF, Ex-gratia of Rs. 2 lakh each would be given to the next of kin of those who have lost their lives due to the accident in West Bengal. Rs. 50,000 each would be given to those injured."