Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Ustad Ghulam Mustafa Khan Sahab
17 JAN 2021 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ustad Ghulam Mustafa Khan Sahab.
In a tweet, the Prime Minister said, "The passing away of Ustad Ghulam Mustafa Khan Sahab leaves our cultural world poorer. He was a doyen of music, a stalwart of creativity whose works endeared him to people across generations. I have fond memories of interacting with him. Condolences to his family and admirers."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না উস্তাদ গুলাম মুস্তাফা খান সাহেবনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 JAN 2021 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উস্তাদ গুলাম মুস্তাফা খান সাহেবনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "উস্তাদ গুলাম মুস্তাফা খান সাহেবনা লৈখিদবদা ঐখোয়গী কলচরগী ওইবা খুন্নাই অসিদা অৱাৎপা লৈহৌরগনি। মহাক অসি ঈশৈগী লমদা শকনাইরবা মীওই অমা, ক্রিএতিবিতীগী পুকচেল চেৎপা মীওই অমা ওইরমখি অমদি মহাক্কী থবক থৌরমশিং অসিনা মরম ওইরগা মীরোন কয়ানা মহাকপু পাম্নহল্লি। মহাক্কা লোইননা ৱারী শাখিবগী থৌদোকশিং ঐহাক্না নীংশিংল্লি। মহাক্কী ইমুং অমসুং মহাকপু পামজরুবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।"