প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ওস্তাদ গোলাম মোস্তাফা খান চাহাবৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 JAN 2021 8:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ওস্তাদ গোলাম মোস্তাফা খান চাহাবৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘ওস্তাদ গোলাম মোস্তাফা খান চাহাবৰ বিয়োগত আমাৰ সাংস্কৃতিক জগতৰ অপূৰণীয় ক্ষতি হ’ল। তেওঁ আছিল সংগীত জগতৰ এগৰাকী চূড়ামণি, সৃজনীশীলতাৰ কিংবদন্তী। তেওঁৰ সৃষ্টিয়ে প্ৰজন্মৰ পাছত প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। তেওঁৰ সৈতে সাক্ষাতৰ মোৰ মধুৰ স্মৃতি আছে। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি মই সমবেদনা জনাইছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Ustad Ghulam Mustafa Khan Sahab
17 JAN 2021 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ustad Ghulam Mustafa Khan Sahab.
In a tweet, the Prime Minister said, "The passing away of Ustad Ghulam Mustafa Khan Sahab leaves our cultural world poorer. He was a doyen of music, a stalwart of creativity whose works endeared him to people across generations. I have fond memories of interacting with him. Condolences to his family and admirers."