Ministry of Health and Family Welfare
India continues to report Sustained Decline in daily New cases; 16,311 new cases in the last 24 hours
Daily Fatalities below 170 after 229 days
11 JAN 2021 11:02AM by PIB Delhi
India has been registering declining daily new cases since many days continuously. 16,311 New Cases were recorded in the last 24 hours.
India’s daily new fatalities have also declined substantially.
Less than 170 daily deaths were recorded after 229 days. Declining new cases and high rate of recovery have in tandem resulted in continuous fall in the country’s active caseload on a sustained basis.
India’s total Active Caseload has fallen to 2.25 lakh (2,22,526) today. The present active caseload consists of just 2.13%of India’s Total Positive Cases.
16,959 cases have recovered and discharged in the last 24hours. This has led to a net decline of 809 from the total active caseload.
The total recovered cases stand at 10,092,909. The gap between Recovered Cases and Active Cases, that is steadily increasing, is nearing 99 lakhs and presently stands at 98,70,383.
The Recovery Rate is also improved to 96.43% today. This is amongst the highest the world over.
78.56% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 10 States/UTs.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 4,659 newly recovered cases. 2,302 people recovered in Maharashtra followed by 962 in Chhattisgarh.
80.25% of the new cases are concentrated in 9 States and UTs.
Kerala has also reported the highest daily new cases at 4,545. It is followed by Maharashtra with 3,558new cases.
161case fatalities have been reported in the past 24 hours.
Six States/UTs account for 69.57% of the daily deaths.
Maharashtra saw the maximum casualties (34). Kerala and West Bengal follow with 23 and 19 daily deaths, respectively.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ানা নুমিৎ খুদিংগী লাকপা অনৌবা কেসশিং মখা তানা হন্থরকপগী রিপোর্ত লাক্লি; হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনৌবা কেসশিং ১৬,৩১১ ওইরি
নুমিৎ ২২৯নিদা নুমিৎ খুদিংগী শিবা ১৭০গী মখাদা লৈরি
11 JAN 2021 11:02AM by PIB Imphal
ইন্দিয়ানা নুমিৎ কয়ানিগী মমাংদগী অনৌবা কেসশিং রেজিস্তর তৌবা লেপ্পা লৈতনা হন্থরক্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিগী মনুংদা অনৌবা কেসশিং ১৬,৩১১গী রেকোর্দ লৈরি।
ইন্দিয়াগী নুমিৎ খুদিংগী নৌনা শিবা অসিশু লেপ্পা লৈতনা হন্থরক্লি।
নুমিৎ ২২৯নি অসিগী মতুংদা নুমিৎ খুদিংগী শিবা অসি ১৭০গী মখাদা লৈরি। অনৌবা কেস লাকপা হন্থরকপা অমসুং অনাবা ফগৎলকপাগী চাং অসিনা ৱাংখৎলকপা অসিনা লৈবাক অসিদা এক্তিব কেসলোদ লেপ্পা লৈতনা হন্থরক্লি।
ইন্দিয়াগী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি অপুনবা লাখ ২.২৫ (২,২২,৫২৬)দা হন্থদুনা লৈরি। হৌজিক ওইরিবা এক্তিব কেসলোদ অসি ইন্দিয়াগী অপুনবা পোজিতিব কেস্তা ২.১৩% খক্তা ওইরি।
অপুনবা অনাবা ফগৎলকপা অসিনা ১০,০৯২,৯০৯ ওইরি। অনাবা ফবা অমসুং এক্তিব কেস অনিগী খেন্নবা অসি হেনগৎলক্তুনা লাখ ৯৯ অমসুং হৌজিক ৯৮,৭০,৩৮৩ ওইদুনা লৈরি।
অনাবা ফগৎলকপগী চাং অসিনা ঙসি ৯৬.৪৩% ওইরি। মসি মালেমগী ওইনা খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি।
অনৌবা অনাবা ফগৎলকপা অসিনা ৭৮.৫৬% অমনা স্তেতশিং/য়ু.তি.শিং ১০দা উরি।
কেরলানা অনাবা ফগৎলকপা অসি ৪,৬৫৯ ওইদুনা নোংমদা খ্বায়দগী য়াম্বা ওইরি। মহারাস্ত্রদা মীওই ২,৩০২ অনাবা ফখি ছত্তিসগরনা ৯৬২ ওইদুনা মতুং ইল্লি।
অনৌবা কেস অসিনা ৮০.২৫% অমনা স্তেতশিং/য়ু.তি.শিং ১০দা উরি।
কেরলানা অনৌবা কেস ৪,৫৪৫ ওইদুনা নোংমদা খ্বায়দগী য়াম্বা ওইরি। মহারাস্ত্রদা অনৌবা কেস ৩,৫৫৮ ওইদুনা মতুং ইল্লি।
পুং ২৪ অসিগী মনুংদা অশিবগী কেস ১৬১গী রিপোর্ত লৈরি।
স্তেত/য়ু.তি. ৬তা নুমিৎ খুদিংগী শিবা ৬৯.৫৭% লৈরি।
মহারাস্ত্রাদা অশি-অনা খ্বায়দগী ৱাংনা লৈরি (৩৪)। কেরলা অমসুং ৱেস্ত বেঙ্গালনা ২৩ অমসুং ১৯ মথংশিৎনা নুমিৎ খুদিংগী শিবগী পাউ লৈরি।