Prime Minister's Office
PM Congratulates the nation on vaccine approval of Serum Institute of India and Bharat Biotech
Expresses gratitude towards corona warriors
03 JAN 2021 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called the DCGI approval of Serum Institute of India and Bharat Biotech vaccines, a decisive turning point to strengthen a spirited fight against Corona.
In a series of tweets, the Prime Minister said
“A decisive turning point to strengthen a spirited fight!
DCGI granting approval to vaccines of
@SerumInstIndia and @BharatBiotech
accelerates the road to a healthier and COVID-free nation.
Congratulations India.
Congratulations to our hardworking scientists and innovators.”
“It would make every Indian proud that the two vaccines that have been given emergency use approval are made in India! This shows the eagerness of our scientific community to fulfil the dream of an Aatmanirbhar Bharat, at the root of which is care and compassion.”
“We reiterate our gratitude to doctors, medical staff, scientists, police personnel, sanitation workers and all Corona warriors for the outstanding work done, that too in adverse circumstances. We will remain eternally grateful to them for saving many lives.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিরুম ইন্সতিত্যুৎ ওফ ইন্দিয়া অমসুং ভারত বাইওতেক্কী ভেক্সিন অয়াবা পীখিবদা পি.এম.না লৈবাক মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
কোরোনা লান্মীশিংদা তৌবিমলগী ৱাহৈ ফোঙদোকখ্রে
03 JAN 2021 11:49AM by PIB Imphal
দি.সি.জি.আই.না সিরুম ইন্সতিত্যুৎ ওফ ইন্দিয়া অমসুং ভারত বাইওতেক্কী ভেক্সিনশিং অয়াবা পীখিববু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোরোনা লান্থেংনবগী থৌনা হাপকদবা খোঙফম চেৎলবা তাঞ্জা অমনি হায়না হায়খ্রে‍।
ত্বীত পরেং অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
“থৌনা লৈরবা লান্থেং অসিগী খোঙফম চেৎপা তাঞ্জা অমনি‍!
দি.সি.জি.আই.না @SerumInstIndia অমসুং @BharatBiotechকী ভেক্সিনশিং অয়াবা পীখিবনা হেন্না মশা মউ ফবা অমদি কোবিদ লৈত্রবা লৈবাক অমগী লম্বীদা হেন্না খোঙজেল য়াঙশিহল্লে‍।
কংগ্রেজুলেসন ভারত‍।
ঐখোয়গী মথৌ কনবা সাইন্তিস্তশিং অমদি ইনোভেতরশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।”
“অথু অকায়গী শিজিন্ননবা অয়াবা পীরবা ভেক্সিন অনি অসি ভারত্তা শাবনি হায়বা ৱাফমসিনা ভারত মচা পুম্নমকপু চাউথোকহল্লগনি‍! মসিনা ঐখোয়গী সাইন্তিফিক কম্ম্যুনিতীগী মরুদগী মিনুংশি অমদি চেকশিঞ্জবগা লোয়নরিবা আত্মনিরভর ভারতকী মঙলানবু মঙফাউনহন্নবগী ইথিল উৎলি‍।”
“ঐখোয়না ঐখোয়গী দোক্তরশিং, মেদিকেল স্তাফ, সাইন্তিস্ত, পুলিস পর্নোনেলশিং, সেনিতেসন ৱর্করশিং অমদি কোরোনা লান্মী পুম্নমকপু খুদোং চাখিদ্রবা ফীভমসিদা মখোয়গী থোইদোক হেন্দোকপা থবক্কীদমক তৌবিমল খঙবা হন্না উৎচরি‍। পুন্সি কয়া কনখিবগীদমক্তা মখোয়গী মফমদা মতম পুম্বগী ওইনা লমন তোন্দুনা লৈহৌরগনি‍।”