Prime Minister's Office
PM greets Indian Navy on Navy Day
04 DEC 2020 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the Indian Navy personnel on the occasion of Navy Day today.
“Navy Day greetings to all our valorous navy personnel and their families. The Indian navy fearlessly protects our coasts and also renders humanitarian assistance in times of need. We also remember India’s rich maritime tradition over centuries”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেভী দেদা পি.এম.না ভারতকী নেভীদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 DEC 2020 9:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেভী দেনা লাকপদা ভারতকী নেভীগী মীওইশিংদা মহাক্কী নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ঐখোয়গী থৌনা ফরবা নেভীগী মীওই পুম্নমক অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংদা নেভী দেগী নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারতকী নেভীনা থৌনা ফনা ঐখোয়গী সমুদ্রগী ঙমখৈশিং ঙাক্লি অমসুং মথৌ তারকপা মতমদা মীওইবগী মতেংসু পাংলি। ঐখোয়না থাইনদগী লৈজরক্লবা ইনাক খুল্লবা ভারতকী সমুদ্রগী নাৎ অদুবুসু নীংশিংলি।”