প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নৌ সেনা দিৱসত ভাৰতীয় নৌ সেনাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
04 DEC 2020 9:18AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নৌ সেনা দিৱস উপলক্ষে ভাৰতীয় নৌ সেনাৰ বিষয়া-জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে।
“আমাৰ সকলো নৌ সেনাৰ নিৰ্ভীক বিষয়া-জোৱান আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ নৌ সেনা দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনালো। ভাৰতীয় নৌ সেনাই নিৰ্ভীকতাৰে আমাৰ উপকূলসমূহ সুৰক্ষিত কৰি আৰু তদুপৰি প্ৰয়োজনৰ সময়ত মানৱীয় দৃষ্টিভংগীৰে সহায় আগবঢ়াই আহিছে। আমি তদুপৰি শতিকা পুৰণি ভাৰতৰ সম্ভ্ৰান্ত সামুদ্ৰিক ঐতিহ্যক স্মৰণ কৰিছো”, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM greets Indian Navy on Navy Day
04 DEC 2020 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the Indian Navy personnel on the occasion of Navy Day today.
“Navy Day greetings to all our valorous navy personnel and their families. The Indian navy fearlessly protects our coasts and also renders humanitarian assistance in times of need. We also remember India’s rich maritime tradition over centuries”, the Prime Minister said.