Prime Minister's Office
PM interacts with Kerala CM on the conditions prevailing due to Cyclone Burevi
02 DEC 2020 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with Kerala Chief Minister, Shri Pinarayi Vijayan
on the conditions prevailing due to Cyclonic Storm Burevi in the state.
In a tweet, the Prime Minister said, "Spoke to Kerala CM Shri @vijayanpinarayi Ji on the conditions prevailing due to Cyclonic Storm Burevi in the state. Assured all possible support from the Centre to help Kerala. Praying for the safety and well-being of those staying in the affected areas."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কেরলাগী সি.এম.গা লোইননা সাইক্লোন বুরেবিনা মরম ওইরগা ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে
02 DEC 2020 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেরলাগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী পিনারায় বিজয়নগা লোইননা সাইক্লোন বুরেবিনা মরম ওইরগা রাজ্য অসিদা ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "কেরলাগী সি.এম. শ্রী @vijayanpinarayiগা লোইননা সাইক্লোন বুরেবিনা মরম ওইরগা রাজ্য অসিদা ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা তেলিফোন্দা ৱারী শাখি। কেরলাগী মতেং পাংনবা কেন্দ্রনা তেংবাং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবা পীখ্রে। শোকহল্লবা মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিংগীদমক্তা ঐহাক্না শাফনা লৈনবা থৌনিজরি।"