Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Governor of Goa Smt. Mridula Sinha
18 NOV 2020 5:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Governor of Goa Smt. Mridula Sinha.
In a tweet, the Prime Minister said, " Smt. Mridula Sinha Ji will be remembered for her efforts towards public service. She was also a proficient writer, making extensive contributions to the world of literature as well as culture. Anguished by her demise. Condolences to her family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গোৱাগী হান্নগী গভর্নর শ্রীমতি ম্রিদুলা সিনহানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 NOV 2020 5:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱাগী হান্নগী গভর্নর শ্রীমতি ম্রিদুলা সিনহানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "শ্রীমতি ম্রিদুলা সিনহানা মীয়ামগী শেবা তৌনবা মহাক্না হোৎনজরম্বশিং অদুগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক অসি শীংথানিংঙাই ওইবা অইবা অমসু ওইরমদুনা সহিত্যা লোইননা নাৎকী লমদা চাউনা শরুক তম্লমখি। মহাক্না লৈখিদবা অসিদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজরিবশিংগী অৱাবশিংদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"