Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of legendary Bengali actor Soumitra Chatterjee
15 NOV 2020 3:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed condolences on the passing away of legendary Bengali actor Soumitra Chatterjee.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Soumitra Chatterjee’s death is a colossal loss to the world of cinema, cultural life of West Bengal and India. Through his works, he came to embody Bengali sensibilities, emotions and ethos. Anguished by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বেঙ্গলগী শক্নাইরবা এক্তর সৌমিত্র চেতর্জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
15 NOV 2020 3:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেঙ্গলগী শক্নাইরবা এক্তর সৌমিত্র চেতর্জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রী হায়, “শ্রী সৌম্য চেতর্জীনা লৈখিদবা অসি সিনেমাগী তাইবঙ, নোংচুপ বেঙ্গল অমসুং ভারতকী নাৎকী লমদা য়াম্না চাউনা মাংজরে। মহাক্কী থবকশিং অদুগী থোংদা, বঙ্গালীগী খঙ-হৈবা, ৱাখল্লোন অমদি পুকচেল অদু লান্থোক্নবগীদমক থোরকখি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা পোকচরি। মহাক্কী ইমুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওঁ শান্তি।”