Prime Minister's Office
PM greets CSIR personnel on its Foundation Day
26 SEP 2020 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted personnel of the Council for Scientific and Industrial Research (CSIR) on its Foundation Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to all those associated with CSIR on its Foundation Day. CSIR is at the forefront of furthering scientific research and innovation in India. They have also been playing a valuable role in fighting COVID-19. Best wishes to CSIR for its future endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিএছআইআৰৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ইয়াৰ বিষয়া-কৰ্মচাৰীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
26 SEP 2020 2:44PM by PIB Guwahati
বৈজ্ঞানিক আৰু ঔদ্যোগিক গৱেষণা পৰিষদ (CSIR) ৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ইয়াৰ বিষয়া-কৰ্মচাৰীসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "চিএছআইআৰৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ইয়াৰে জড়িত প্ৰতিজনলৈ শুভেচ্ছা জনালো। ভাৰতত বৈজ্ঞানিক গৱেষণা আৰু উদ্ভাৱনৰ বৰ্ধনত চিএছআইআৰ বাটকটীয়া। ক’ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখনতো তেওঁলোকে মূল্যবান ভূমিকা পালন কৰি আহিছে। ভৱিষ্যৎ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে চিএছআইআৰক শুভেচ্ছা জনাইছো।"