ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଏସଆଇଆର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
26 SEP 2020 2:44PM by PIB Bhubaneswar
ସିଏସଆଇଆରର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଏହାର ସମସ୍ତ କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏମ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ସିଏସଆଇଆର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଏହା ସହିତ ଯୋଡି ହୋଇ ରହିଥିବା ସମସ୍ତ ସହଯୋଗୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଭାରତରେ ବୈଜ୍ଞାନିକ ଅନୁସନ୍ଧାନ ଏବଂ ନବସୃଜନକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ଦେବାରେ ସିଏସଆଇଆର ସର୍ବାଗ୍ରେ ରହିଛି । କୋଭିଡ-19 ବିରୋଧୀ ଲଢେଇରେ ସେମାନେ ଏକ ମୂଲ୍ୟବାନ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରୁଛନ୍ତି । ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ସିଏସଆଇଆରକୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା” ।

Prime Minister's Office
PM greets CSIR personnel on its Foundation Day
26 SEP 2020 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted personnel of the Council for Scientific and Industrial Research (CSIR) on its Foundation Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to all those associated with CSIR on its Foundation Day. CSIR is at the forefront of furthering scientific research and innovation in India. They have also been playing a valuable role in fighting COVID-19. Best wishes to CSIR for its future endeavours."