Ministry of Health and Family Welfare
India reports more than 90,000 recoveries for the 3rd successive day
Total Recovered cases close to 43 Lakh- highest in the world
India's Recovery Rate crosses the landmark of 80%
21 SEP 2020 11:33AM by PIB Delhi
India has crossed the significant landmark of more than 80% national Recovery Rate.
On a continuous stretch of high recoveries, India has also reported more than 90,000 recoveries for the third day in succession.
93,356 patients were discharged in the last 24 hours.
12 States and UTs have registered Recovery Rate more than the national average.
79% of the new recovered cases are from 10 states/UTs.
The total recovered cases are close 44 lakh (43,96,399) today. India tops the global figure of total recoveries. It accounts for more than 19% of the world total.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
নুমিৎ হুমনি শুবা ওইনা ভারতনা ৯০,০০০ হেন্না নাবা ফগৎলকপগী রিপোর্ত তৌরক্লি
নাবা ফগৎলকখ্রবা কেসশিংগী অপুনবা অসি লাখ ৪৩গী ময়া য়ৌরে – মালেমগী ওই খ্বাইদগী ৱাংলি
ভারতকী নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৮০% লানখ্রে
21 SEP 2020 11:33AM by PIB Imphal
ভারতনা লৈবাক অসিগী নাবা ফগৎলকপগী চাং অসিগী ৮০% হেন্না লানখিদুনা অচৌবা মাই পাকপা ওইখ্রে।
নাবা ফগৎলকপা অসি লেপ্তনা হেনগৎলকপগা লোয়ননা নুমিৎ হুমনি শুবা ওইনা থংনা-থংনা ভারতনা ৯০,০০০ হেন্না নাবা ফগৎলকপগী রিপোর্তসু তৌরকখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৯৩,৩৫৬ দিসচার্জ তৌখি।
লৈবাক অসিগী লৈরিবা চাংচৎ অসিদগী রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ১২না রেজিস্তর তৌরকখিবা নাবা ফগৎলকপগী চাং অসিনা হেনখ্রে।
নৌনা নাবা ফগৎলকখ্রবা কেসশিংগী ৭৯%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখি।
ঙসি নাবা ফগৎলকখ্রবা কেসশিংগী অপুনবা অসি লাখ ৪৩গী ময়া য়ৌরে (৪৩,৯৬,৩৯৯)। ভারতনা মালেমগী ওইবা পুন্না নাবা ফগৎলকখ্রবশিংগী মশিংদা মকোক থংলি। মসি মালেমগী অপুনবগী ১৯% হেন্না ওইরি।