Ministry of Information & Broadcasting
Country has lost one of its finest sons: Union Minister Prakash Javadekar mourns demise of former President Shri Pranab Mukherjee
31 AUG 2020 7:59PM by PIB Delhi
Union Minister for Information and Broadcasting Shri Prakash Javadekar has mourned the passing away of former President of India Shri Pranab Mukherjee.
In his condolence message the Minister said “India has lost one of its great sons, Bharat Ratna Shri Pranab Mukherjee. Shri Mukherjee was not only an intellectual but a decision maker, a strategist and the backbone of Parliament for many years. He has left his mark on governance and administration. As President of India he has performed with clear understanding and with dignity.”
Shri Javadekar reminisced the time he sought permission from Shri Mukherjee for publishing his speeches, which the former President was kind enough to permit.
Saurabh Singh

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী ফবা মচানুপা অমা মাঙজরে: হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী প্রনাব মুখর্জি লৈখিদবদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর প্রকাস জাবরেকারনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 AUG 2020 7:59PM by PIB Imphal
হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী প্রনাব মুখর্জি লৈখিদবদা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর প্রকাস জাবাদেরনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী অৱাবা ফোঙদোকপগী পাউজেল অমদা য়ুনিয়ন মিনিস্তরনা হায়খি, “ভারতনা মহাক্কী অফবা মচাশিংগী মনুং অমা ওইরিবা, ভারত রত্ন শ্রী প্রনাব মুখর্জি মাঙজরে। শ্রী প্রনাব মুখর্জি স্কোলার অমা ওইবতা নত্তনা ৱারেপ লৌবা মীওই অমা, লাল্লোং য়াৎপা মীওই অমা অমসুং চহি কয়া সংসদকী য়াংলেন শরু ওইখি। লৈবাক ঙাকপগী লমদা মহাক্না শিংথানিংঙাই ওইবা থবক কয়া পাংথোক্লমখি। ভারতকী রাস্ত্রপতি অমা ওইনা মহাক্না চিলেম্না অমসুং ৱাখল তানা থবকশিং পাংথোকখি”।
মহাক্কী ৱারোলশিং ফোঙদ্রিঙৈ মমাংদা মহাক্না শ্রী মুখর্জিদগী অয়াবা লৌখিবা অমসুং হান্নগী রাস্ত্রপতি অসিনা অয়াবা পীরকখিবা মতম অদু শ্রী জাবাদেকরনা নিংশিংখি।