Ministry of Finance
Finance Minister to Review with Scheduled Commercial Banks and NBFCs, the implementation of the resolution framework for COVID-19 related stress in bank loans
30 AUG 2020 11:37AM by PIB Delhi
Union Minister for Finance & Corporate Affairs Smt. Nirmala Sitharaman will review with the top management of Scheduled Commercial Banks and NBFCs, the implementation of the resolution framework for COVID-19 related stress in bank loans on Thursday, 3rd September 2020.
The review will focus on enabling businesses and households to avail of the revival framework on the basis of viability, necessary steps like finalising bank policies and identifying borrowers, and discussing issues that require addressing for smooth and speedy implementation.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
শেলথুম মন্ত্রীনা সেদ্যুল কম্মর্সিএল বেঙ্ক অমসুং এন.বি.এফ.সি.শিংগা কোবিদ-১৯গী চৈথেংগা মরী লৈনবা বেঙ্ক লোন পীনবা য়ানখিবা ফ্রেমৱর্কশিং হঙ্গৎনা য়েংশিনগনি
30 AUG 2020 11:37AM by PIB Imphal
শেলথুম অমসুং কোর্পোরেৎ এফিয়ার্সকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রীমতি নিরমলা সিতারামন্না শগোলশেল নুমিৎ, সেপ্তেম্বর ৩, ২০২০দা সেদ্যুল কম্মর্সিএল বেঙ্ক অমসুং এন.বি.এফ.সি.শিংগী মকোক থোঙবা ওফিসিএলশিংগা কোবিদ-১৯গী চৈথেংগা মরী লৈনবা বেঙ্ক লোন পীনবা য়ানখিবা ফ্রেমৱর্কশিং হঙ্গৎনা য়েংশিনগনি।
য়েংশিনবগী থৌওং অসিদা চৎনবা য়াবা, বেঙ্ককী পোলিসীগী অরোয়বা ৱারোই পুরকপগী তঙাই ফদবা খোঙকাপশিং, শেল পূগদবশিং মশক খঙদোকপা অমসুং থৌওং অসিবু খোঙজেল থুনা অমসুং নীংথিনা পাঙথোকপদা তঙাই ফদনা চংগদবা ৱাফমশিংগী মতাংদা খন্নবদা য়ুম্ফম ওইদুনা ফ্রেমৱর্ক অসিবু চেৎশিনহন্দুনা কান্নবা ফংগদৌবা মীওইশিং অসিগী কারবার অমসুং পুন্সি মহিং হিংগৎহনবগী হীরমশিংদা মিৎয়েং চংগনি।