Prime Minister's Office
PM remembers Arun Jaitley on his first Punya Tithi
24 AUG 2020 11:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Arun Jaitley on his first Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said, "On this day, last year, we lost Shri Arun Jaitley Ji. I miss my friend a lot.
Arun Ji diligently served India. His wit, intellect, legal acumen and warm personality were legendary."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଥମ ପୁଣ୍ୟ ତିଥିରେ ଅରୁଣ ଜେଟଲୀଙ୍କୁ ମନେ ପକାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 AUG 2020 11:59AM by PIB Bhubaneswar
ଅରୁଣ ଜେଟଲୀଙ୍କ ପ୍ରଥମ ପୂଣ୍ୟ ତିଥିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତାଙ୍କୁ ମନେ ପକାଇଛନ୍ତି । ଟ୍ୱିଟ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, ଗତ ବର୍ଷ ଆଜିର ଦିନରେ ଆମେ ଶ୍ରୀ ଅରୁଣ ଜେଟଲୀଙ୍କୁ ହରାଇଥିଲୁ । ମୁଁ ମୋ ପ୍ରିୟ ବନ୍ଧୁଙ୍କର ବହୁତ ଅଭାବ ଅନୁଭବ କରୁଛି । ଅରୁଣଜୀ ଦେଶ ପାଇଁ ନିବରଚ୍ଛିନ୍ନ ଅଧ୍ୟବସାୟର ସହ ସେବା କରି ଆସୁଥିଲେ । ତାଙ୍କ ବୋଧଶକ୍ତି, ବିଚାରଶକ୍ତି, ଆଇନଗତ ବୁଦ୍ଧିର ତୀକ୍ଷ୍ଣତା ଏବଂ ସୌହାର୍ଦ୍ଦ୍ୟପୂର୍ଣ୍ଣ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ।