Prime Minister's Office
PM pays tributes to Veer Savarkar on his jayanti
28 MAY 2020 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Veer Savarkar on his jayanti.
"On his Jayanti, I bow to the courageous Veer Savarkar. We remember him for his bravery, motivating several others to join the freedom struggle and emphasis on social reform", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বীর সাৱরকরগী মপোক নুমিৎতা মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
28 MAY 2020 10:16AM by PIB Imphal
বীর সাৱরকরগী মপোক নুমিৎতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায় , “ মহাক্কী মপোক নুমিৎতা, ঐনা থৌনা ফরবা বীর সাৱরকরগী মফমদা কোক নোঞ্জরি । মহাক্কী থৌনা ফবা, নীংতম লালহৌদা শরুক য়ানবা মীওই কয়াগী পুক্নীং থৌগৎখিবা অমসুং খুন্নাইগী অওনবা পুরক্নবা হোৎনখিবশিং অদুগীদমক ঐখোয়না মহাকপু নীংশিংলি”।