প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বীৰ ছাভাৰকাৰৰ জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 MAY 2020 10:16AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বীৰ ছাভাৰকাৰৰ জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছে৷
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “সাহসী বীৰ ছাভাৰকাৰৰ জয়ন্তীত মই তেওঁলৈ প্ৰণিপাত জনাইছো৷ আমি তেওঁক তেওঁৰ সাহস, স্বাধীনতা সংগ্ৰামত যোগাদান কৰিবলৈ অন্যান্য লোকসকলক প্ৰণোদিত কৰা আৰু সমাজ সংস্কাৰৰ প্ৰতি দিয়া গুৰুত্বৰ বাবে সদায়ে মনত ৰাখিম৷”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Veer Savarkar on his jayanti
28 MAY 2020 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Veer Savarkar on his jayanti.
"On his Jayanti, I bow to the courageous Veer Savarkar. We remember him for his bravery, motivating several others to join the freedom struggle and emphasis on social reform", the Prime Minister said.