প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৬ চনৰ কমনৱেলথ গেমছৰ মহিলাৰ ডিছকাছ থ্ৰ’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা সীমাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
31 JUL 2026 2:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৬ চনৰ গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছৰ মহিলাৰ ডিছকাছ থ্ৰ’ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে সীমাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে সীমাই ৫৮.৬৫ মিটাৰৰ শ্ৰেষ্ঠ থ্ৰ’ৰে এই পদক লাভ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁৰ সাফল্যই ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰাৰ লগতে দেশৰ যুৱক-যুৱতীসকলক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। খেলুৱৈগৰাকীৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে;
‘মহিলাৰ ডিছকাছ থ্ৰ’ ইভেণ্টত ৫৮.৬৫ মিটাৰৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ থ্ৰ’ৰে ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে সীমাক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ প্ৰচেষ্টাই ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰিছে আৰু আমাৰ দেশৰ যুৱক-যুৱতীসকলক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক শুভেচ্ছা জনাইছো।
#CWG2026

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Seema on winning Bronze in Women’s Discus Throw at Commonwealth Games 2026
31 JUL 2026 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Seema on winning the Bronze medal in the Women’s Discus Throw event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister noted that Seema secured the medal with a best throw of 58.65 metres.
Shri Modi said that her achievement has made India proud and inspired the youth of the nation. He wished her the very best for her future endeavours.
Shri Modi posted on X;
“Congratulations to Seema for securing a Bronze in the Women's Discus Throw event with a best throw of 58.65m. Her efforts have made India proud and motivated the youth of our nation. Wishing her the very best for the endeavours ahead.
#CWG2026”