Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Seema on winning Bronze in Women’s Discus Throw at Commonwealth Games 2026
31 JUL 2026 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Seema on winning the Bronze medal in the Women’s Discus Throw event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister noted that Seema secured the medal with a best throw of 58.65 metres.
Shri Modi said that her achievement has made India proud and inspired the youth of the nation. He wished her the very best for her future endeavours.
Shri Modi posted on X;
“Congratulations to Seema for securing a Bronze in the Women's Discus Throw event with a best throw of 58.65m. Her efforts have made India proud and motivated the youth of our nation. Wishing her the very best for the endeavours ahead.
#CWG2026”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সীমানা কম্মনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপীগী দিস্কস থ্রোদা ব্রোঞ্জ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
31 JUL 2026 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লাসগো ২০২৬ কম্মনৱেল্থ গেম্সতা নুপীগী দিস্কস থ্রো ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক সীমাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
সীমানা মিতর ৫৮.৬৫গী খ্বাইদগী ফজবা থ্রো অমা ফংদুনা মেদল ফংখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা ভারতপু চাউথোকচবা পোকহল্লি অমসুং লৈবাক অসিগী নহাশিংবু ইথিল পীরি। মহাক্না মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা অফবা ওইনবা য়াইফ-মঙ্গোল পীখি।
শ্রী মোদীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি;
“মিতর ৫৮.৬৫গী খ্বাইদগী ফজবা থ্রো অমগা লোয়ননা নুপীগী দিস্কস থ্রো ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ লৌরকপগীদমক সীমাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না হোৎনরিবশিং অসিনা ভারতপু চাউথোকচবা পোকহল্লি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নহাশিংবু ইথিল পীরি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা অফবা ওইনবা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
#CWG2026”