প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অৰুণাচল প্ৰদেশ আৰু নাগালেণ্ডৰ সাংসদসকলৰ সৈতে দুয়োখন ৰাজ্যৰ বান পৰিস্থিতিৰ পৰ্যালোচনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 JUL 2026 3:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশ আৰু নাগালেণ্ডৰ সাংসদসকলক সাক্ষাৎ কৰে আৰু দুয়োখন ৰাজ্যৰ বান পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে আলোচনা কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে বানৰ ফলত উদ্ভৱ হোৱা প্ৰত্যাহ্বানসমূহৰ সন্মুখীন হ’বলৈ কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে সংশ্লিষ্ট ৰাজ্য চৰকাৰসমূহৰ সৈতে কাম কৰি থাকিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সকলোৰে সুস্বাস্থ্য আৰু সুৰক্ষাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কৈছে;
‘অৰুণাচল প্ৰদেশ আৰু নাগালেণ্ডৰ সাংসদসকলৰ সৈতে এখন বৈঠক অনুষ্ঠিত কৰো। আমি এই ৰাজ্যসমূহৰ বান পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে আলোচনা কৰো। কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে প্ৰত্যাহ্বানসমূহৰ সন্মুখীন হ’বলৈ সংশ্লিষ্ট ৰাজ্য চৰকাৰসমূহৰ সৈতে কাম কৰি থাকিব। সকলোৰে সুস্বাস্থ্য আৰু সুৰক্ষাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।’

Prime Minister's Office
Prime Minister reviews flood situation in Arunachal Pradesh and Nagaland with MPs from the two states
30 JUL 2026 3:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met Members of Parliament from Arunachal Pradesh and Nagaland and discussed the situation in the two states in the wake of the floods.
Shri Modi said that the Central Government will continue working with the respective state Governments to address the challenges arising from the floods.
The Prime Minister prayed for everyone’s well-being and safety.
In a post on X, Shri Modi said;
“Had a meeting with MPs from Arunachal Pradesh and Nagaland. We talked about the situation in these states in the wake of floods there. The Central Government will keep working with the respective state Governments to address the challenges. Praying for everyone’s wellbeing and safety.”