প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী ইন্দোনেসিয়া খোংচৎনা পুরকখিবা ফলশিং
07 JUL 2026 1:03PM by PIB Imphal
এম.ও.য়ু./য়ানৱারোলশিং
সেরিএল নম্বর
মরোল
1.
শান্তিগী ওইবা পান্দমগীদমক স্পেস এক্সপ্লোরেশন অমসুং শীজিন্নবদা মতেং পীননবা ফ্রেমৱার্ক এগ্রীমেন্তগী মতম শাংদোকপা
2.
সি.দি.এস.সি.ও. অমসুং বি.পি.ও.এম.গী মরক্তা মেদিকেল প্রদক্ত রিগুলেসনগী লমদা তেংবাং পীননবা য়ানা ৱারোল
3.
মিনরেলস অমসুং স্তীল সপ্লাই চেনগী তেক্নোলোজীগী লমদা তেংবাং পীননবা য়ানা ৱারোল
4.
লৌউ-শিংউ অমসুং মসিগা মরী লৈনবা সেক্তরশিংদা তেংবাং পীননবা য়ানা ৱারোল
5.
মেরিতাইম সেফতী অমসুং সেক্যুরিতী কোওপরেসনগী এম.ও.য়ু. অমসুং ইমপ্লিমেন্তেসন এগ্রীমেন্তকী এক্সতেন্সন
6.
নেস্নেল দিজাস্তর মেনেজমেন্ত ওথোরিতী (এন.দি.এম.এ.) অমসুং নেস্নেল এজেন্সী ফোর দিজাস্তর মেনেজমেন্ত, ইন্দোনেসিয়াগী মরক্তা য়ানা ৱারোল
7.
তেলিকম্ম্যুনিকেসন তেক্নোলোজী অমসুং সর্ভিসশিংগী লমদা তেংবাং পীননবা য়ানা ৱারোল
8.
রিসর্স, তেক্নোলোজী অমসুং ইন্নোবেসন কোওপরেসনগী এম.ও.য়ু
9.
হেল্থ ৱার্কফোর্স কোলাবোরেসন পীননবা য়ানৱারোল
10.
ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (ই.সি.আই.) অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী জেনরেল ইলেক্সন কম্মিসন (কে.পি.য়ু.) গী মরক্তা য়ানা ৱারোল
11.
ব্রহ্মোস মিসাইল সিস্তেমদা তেংবাং পীনবা
12.
এয়র-এয়র মিসাইল কোওপরেসন এগ্রীমেন্ত
13.
স্তীল ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়া (এস.এ.আই.এল.) অমসুং পি.তি. ক্রাকাটাউ স্তীলগা লোইননা ইন্দোনেসিয়াদা স্তেইনলেস স্তীল স্লেব মেনুফেকচরিং ফেসিলিতী লিংখৎনবা স্ত্রেতেজিক জোইন্ত ভেঞ্চর
14.
নন-ফেরোস মেতরিএলস তেক্নোলোজী দিবেলপমেন্ত সেন্তর (এন.এফ.তি.দি.সি.), মিদৱেস্ত লি.তি.দি.এস., অমসুং পি.তি. পর্মিনাস্কা লোইননা রেয়র আর্থ মেগ্নেতশিং শেমগৎনবা য়ানৱারোল
লাউথোকখিবশিং
সিরিএল নম্বর
মমিং
1.
য়োগ্যকার্তাগী প্রম্বনন লাইশং কমপ্লেক্সকী কঞ্জার্বেসন অমসুং রিস্তোরেসনগীদমক ভারতকী তেংবাং
2.
আই.এফ.সি.-আই.ও.আর.দা ইন্দোনেসিয়াগী লাইয়েজন ওফিসর থাবা
3.
ইন্দোনেসিয়াদা অৱাংবা ক্বালিতীগী দবল্যু আর ১৬২গী গেহু মরু তন ১০০গী সপ্লাই
4.
তেগোর-দেৱন্তরা চহিগী কলচরেল অমসুং এজুকেসনেল দিপ্লোমেসিগী কুমওন পাংথোকপা
5.
ইন্দোনেসিয়াগী সিংহসারী এস.ই.জেদ.দা ইন্দিয়ন ইন্সতিত্যুৎ ওফ মেনেজমেন্ত, বেঙ্গলোর ব্রাঞ্চ কেম্পস লিংখৎপা
6.
ভারত্তা ওপন নেটৱার্ক ফোর দিজিতেল কম্মর্স (ও.এন.দি.সি.) আর্কিতেকচরদা য়ুম্ফম ওইবা ইন্দোনেসিয়া ওপন নেতৱার্ক (আই.ও.এন.) হৌদোকপা

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Prime Minister’s visit to Indonesia
07 JUL 2026 1:03PM by PIB Delhi
MoUs / Agreements
Sl. No. Title
1.
Extension of Framework Agreement on Cooperation in Exploration and Uses of Outer Space for Peaceful Purposes
2.
MoU between CDSCO and BPOM on cooperation in the field of Medical Products Regulation
3.
MoU on Cooperation in the field of Minerals and Technology of Steel Supply Chain
4.
MoU on Cooperation in the field of Agriculture and Allied Sectors
5.
Extension of MoU and Implementation Agreementon Maritime Safety and Security Cooperation
6.
MoU between National Disaster Management Authority (NDMA) and National Agency for Disaster Management, Indonesia
7.
MoU on Cooperation in the Field of Telecommunications Technologies and Services
8.
MoU on Research, Technology, and Innovation Cooperation
9.
Implementation Agreement on Health Workforce Collaboration
10.
MoU between Election Commission of India (ECI) and the General Elections Commission (KPU) of Indonesia
11.
Cooperation on BrahMos Missile System
12.
Air-to-Air Missile Cooperation Agreement
13.
Strategic Joint Venture between Steel Authority of India (SAIL) and Pt. Krakatau Steel for establishment of Stainless-Steel Slab manufacturing facility in Indonesia
14.
MoU between Non-Ferrous Materials Technology Development Centre (NFTDC), Midwest Ltds., and PT PERMINAS on development of Rare Earth Magnets
Announcements
Sl. No. Title
1.
India’s assistance for conservation and restoration of Prambanan Temple Complex, Yogyakarta
2.
Deployment of Indonesian Liaison Officer in IFC-IOR
3.
Supply of 100 tonnes of high-quality DWR 162 wheat seeds to Indonesia
4.
Commemoration of “Tagore-Dewantara Year of Cultural and Educational Diplomacy”
5.
Setting up of Indian Institute of Management, Bangalore branch campus at Singhasari SEZ, Indonesia
6.
Launch of Indonesia Open Network (ION), based on Open Network for Digital Commerce (ONDC) architecture in India