প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতিনা লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিভিলিয়ন এৱার্দ ‘বিনতাং আদিপুর্ন ওফ দি রিপব্লিক ওফ ইন্দোনেসিয়া’ পীখ্রে
07 JUL 2026 3:27PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রীদা ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী প্রাবোৱো সুবিয়ান্তোনা ‘বিনতাং আদিপুর্ন ওফ দি রিপব্লিক ওফ ইন্দোনেসিয়া’ মেদল পীদুনা ইকাই খুম্নখ্রে। এৱার্দ অসি রিপব্লিক ওফ ইন্দোনেসিয়াগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিবিলিয়ন ওনর অমনি। মসি ভারত-ইন্দোনেসিয়াগী মরী মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মহাক্কী লুচিংবগী মতৌ অমসুং অখন্নবা থৌদাং অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রীদা পীখিবনি। প্রধান মন্ত্রীনা এৱার্দ অসি ভারত অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী মীয়ামদা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা সভ্যতাগী মরীশিংদা কত্থোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred ‘Bintang Adipurna of the Republic of Indonesia,’ the highest civilian award of the nation, by the President of Indonesia
07 JUL 2026 3:27PM by PIB Delhi
Prime Minister was today conferred the ‘Bintang Adipurna of the Republic of Indonesia’ medal of honour by the President of Indonesia, H.E. Mr. Prabowo Subianto. The award is the highest civilian honour of the Republic of Indonesia. It was conferred upon Prime Minister for his leadership and exceptional contribution to strengthening India-Indonesia relations. Prime Minister dedicated the award to the people of India and Indonesia and to the enduring civilizational ties between the two countries.