প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক ইণ্ডোনেছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ দ্বাৰা দেশখনৰ সৰ্বোচ্চ অসামৰিক সন্মান 'বিনতাং আদিপূৰ্ণা অৱ দা ৰিপাব্লিক অৱ ইণ্ডোনেছিয়া' প্ৰদান
07 JUL 2026 3:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীক আজি ইণ্ডোনেছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি প্ৰাবোৱো চুবিআন্টোৱে 'বিনতাং আদিপূৰ্ণা অৱ দা ৰিপাব্লিক অৱ ইণ্ডোনেছিয়া' পদক প্ৰদান কৰে। ই হৈছে ইণ্ডোনেছিয়া গণৰাজ্যৰ সৰ্বোচ্চ অসামৰিক সন্মান। ভাৰত-ইণ্ডোনেছিয়াৰ সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ নেতৃত্ব আৰু ব্যতিক্ৰমী অৱদানৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীক এই সন্মান প্ৰদান কৰা হয়। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই সন্মান ভাৰত আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি আৰু দুয়োখন দেশৰ মাজত স্থায়ী সভ্যতাৰ সম্পৰ্কৰ প্ৰতি উৎসৰ্গা কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred ‘Bintang Adipurna of the Republic of Indonesia,’ the highest civilian award of the nation, by the President of Indonesia
07 JUL 2026 3:27PM by PIB Delhi
Prime Minister was today conferred the ‘Bintang Adipurna of the Republic of Indonesia’ medal of honour by the President of Indonesia, H.E. Mr. Prabowo Subianto. The award is the highest civilian honour of the Republic of Indonesia. It was conferred upon Prime Minister for his leadership and exceptional contribution to strengthening India-Indonesia relations. Prime Minister dedicated the award to the people of India and Indonesia and to the enduring civilizational ties between the two countries.