প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কঞ্জুমরগী ৱাকৎ অমা হৌবদগী লোইবা ফাওবা কমদৌনা ই-জাগ্রিতিনা দিজিতেল ওন্থোকপগে হায়বগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
04 JUL 2026 2:03PM by PIB Imphal
কঞ্জুমরগী ৱাকৎ অমা হৌবদগী লোইবা ফাওবা দিজিতেল ওন্থোক্তুনা তোঙান তোঙানবা খুদোংচাদবশিং কমদৌনা ই-জাগ্রিতিনা কোকহনবগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী প্রালহাদ জোসিনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্ন ইখি মদুদি, মরী লৈনবশিংগা তান্দুনা, ই-জাগ্রিতি হেন্না ফগৎহল্লে, দিজিতেলগী অওনবা পুরকপা থবকশিংগী মখাদা কঞ্জুমরদা অচুম্বা ৱায়েল ফংহনবা য়াওহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
আর্তিকল অসিদা, কঞ্জুমরগী ৱাকৎ অমা হৌবদগী লোইবা ফাওবা দিজিতেল ওন্থোক্তুনা তোঙান তোঙানবা খুদোংচাদবশিং কমদৌনা ই-জাগ্রিতিনা কোকহনবগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @JoshiPralhad না শন্দোক্না তাক্লে।
মহাক্ন ইখি মদুদি, মরী লৈনবশিংগা তান্দুনা, ই-জাগ্রিতি হেন্না ফগৎহল্লে, দিজিতেলগী অওনবা পুরকপা থবকশিংগী মখাদা কঞ্জুমরদা অচুম্বা ৱায়েল ফংহনবা য়াওহল্লে।
https://livemint.com/opinion/columns/ejagriti-reimagining-consumer-justice-for-a-digital-india-pralhad-joshi-11783001218221.html

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how e-Jagriti digitises the entire lifecycle of a consumer complaint
04 JUL 2026 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister Shri Pralhad Joshi on how e-Jagriti addresses multiple challenges by digitising the entire lifecycle of a consumer complaint. "He notes that, following extensive consultations with stakeholders, e-Jagriti has been refined, placing consumer justice among the sectors undergoing structural digital reform", Shri Modi remarked.
The Prime Minister posted on X:
In this article, Union Minister Shri @JoshiPralhad elaborates on how e-Jagriti addresses multiple challenges by digitising the entire lifecycle of a consumer complaint.
He notes that, following extensive consultations with stakeholders, e-Jagriti has been refined, placing consumer justice among the sectors undergoing structural digital reform.
https://livemint.com/opinion/columns/ejagriti-reimagining-consumer-justice-for-a-digital-india-pralhad-joshi-11783001218221.html