প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক কাটাৰৰ আমিৰৰ টেলিফোন
কাটাৰত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত ভাৰতীয় নাগৰিকৰ মৃত্যুত কাটাৰৰ আমিৰৰ শোক প্ৰকাশ
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ধন্যবাদ জ্ঞাপন আৰু আহতসকলক দ্ৰুত চিকিৎসা সহায়ৰ বাবে প্ৰশংসা
দুয়োগৰাকী নেতাই তেওঁলোকৰ নাগৰিকৰ কল্যাণ আৰু সুৰক্ষা নিশ্চিত কৰাৰ বাবে প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ নিশ্চিত কৰে
পশ্চিম এছিয়াত শান্তি প্ৰচেষ্টাত কাটাৰৰ ইতিবাচক ভূমিকাক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
দুয়োগৰাকী নেতাই দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতা সম্প্ৰসাৰণৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোহাৰে
23 JUN 2026 10:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক আজি কাটাৰৰ আমিৰ শ্বেখ তামিম বিন হামাদ আল-থানীয়ে টেলিফোন কৰে।
কাটাৰৰ আমিৰে ২১ জুনত কাটাৰৰ ৰাছ লাফান ঔদ্যোগিক চহৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত ভাৰতীয় নাগৰিকৰ প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত শোক প্ৰকাশ কৰে আৰু আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ক্ষতিগ্ৰস্ত পৰিয়ালসমূহৰ প্ৰতি সহানুভূতি প্ৰকাশ কৰাৰ বাবে তেওঁক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে আৰু আহতসকলৰ বাবে তাৎক্ষণিকভাৱে চিকিৎসা সেৱা আগবঢ়োৱাৰ বাবে কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই তেওঁলোকৰ নাগৰিকৰ কল্যাণ আৰু সুৰক্ষা নিশ্চিত কৰাৰ বাবে তেওঁলোকৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ নিশ্চিত কৰে আৰু পৰস্পৰে পৰস্পৰৰ প্ৰতি সমৰ্থন আৰু সহমৰ্মিতা পুনৰ দোহাৰে।
পশ্চিম এছিয়াৰ পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে আলোচনা কৰাৰ সময়ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শান্তি প্ৰচেষ্টাত কাটাৰৰ ইতিবাচক অৱদানৰ প্ৰশংসা কৰে আৰু আশা প্ৰকাশ কৰে যে ই অঞ্চলটোত স্থায়ী শান্তি আৰু সুস্থিৰতাৰ পথ প্ৰশস্ত কৰিব।
দুয়োগৰাকী নেতাই সকলো ক্ষেত্ৰতে দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতা সম্প্ৰসাৰণৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোহাৰে।
তেওঁলোকে ঘনিষ্ঠ সম্পৰ্ক ৰক্ষা কৰি চলিবলৈ সন্মতি প্ৰকাশ কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi receives a telephone call from the Amir of Qatar
Qatar Amir expresses condolences over the loss of lives of Indian nationals in an accident in Qatar
PM thanks him and conveys appreciation for prompt medical help to the injured
The two leaders reaffirm their commitment to ensure the wellbeing and safety of their citizens
PM conveys appreciation for Qatar’s positive contribution in the peace efforts in West Asia
The two leaders reaffirm their commitment to expand bilateral cooperation
23 JUN 2026 10:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the Amir of the State of Qatar, H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani.
Qatar Amir expressed condolences over the loss of lives of Indian nationals in an accident at Ras Laffan Industrial City in Qatar on June 21 and conveyed wishes for speedy recovery of those injured.
PM thanked him for his words of sympathy towards affected families and conveyed appreciation for providing prompt medical help to the injured.
The two leaders reaffirmed their commitment to ensure the wellbeing and safety of their citizens and reiterated their support and solidarity with each other.
While discussing the situation in West Asia, PM conveyed appreciation for Qatar’s positive contribution in the peace efforts and expressed hope that they would lead to lasting peace and stability in the region.
The two leaders also reaffirmed their commitment to expand bilateral cooperation in all areas.
They agreed to remain in close touch.