প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এফ আই এইচ হকী ৱমেনছ নেচন কাপ জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা হকী দলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
21 JUN 2026 5:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এফ আই এইচ হকী ৱমেনছ নেচন কাপ জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা হকী দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাখনত দলটোৱে অসাধাৰণভাৱে উজ্জ্বল খেল প্ৰদৰ্শন কৰিছিল।
শ্ৰী মোদীয়ে দলটোক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে আশা প্ৰকাশ কৰে যে এই বিজয়ে আন বহুতকে হকী খেলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰিব।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়;
“ভাৰতীয় হকী খেলুৱৈসকলে গৌৰৱ আৰু আনন্দৰ কঢ়িয়াই আনিছে!
এফ আই এইচ হকী ৱমেনছ নেচন কাপ জয় কৰাৰ বাবে মহিলা দলটোক অভিনন্দন। গোটেই প্ৰতিযোগিতাখনত দলটোৱে অসাধাৰণভাৱে উজ্জ্বল খেল প্ৰদৰ্শন কৰে। দলটোলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ।
এই বিজয়ে আন বহুতকো হকী খেলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰক।
@TheHockeyIndia”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian women’s hockey team on winning FIH Hockey Women’s Nations Cup
21 JUN 2026 5:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian women’s hockey team for emerging as winners of the FIH Hockey Women’s Nations Cup.
The Prime Minister said that the team played exceptionally well throughout the entire tournament.
Shri Modi extended his best wishes to the team and expressed hope that this victory would inspire several others to take up hockey.
In a post on X, Shri Modi said;
“Indian hockey players bring pride and joy!
Congratulations to the women’s team for emerging as winners in the FIH Hockey Women’s Nations Cup. The team played exceptionally well throughout the entire tournament. Best wishes to the team.
May this win inspire several others to play hockey.
@TheHockeyIndia”