প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুদা মহাক্কী মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
20 JUN 2026 8:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রুপাদি মর্মুদা মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী থৌনা, অচম্বা মগুন, নোলুকপা অমসুং মীয়ামগী সেবা তৌনবগী অচেৎপা ফিরেপনা অসিনা মশক তাকপা মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা মীয়ামদা ইথিল পীরি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি পব্লিক লাইফতা চহি কয়া লৈরকপদা রাস্ত্রপতিনা লৈবাক অসিগীদমক থোইদোক হেন্দোকপা মওংদা থবক তৌখি অমসুং মরুওইনা খুদোংচাদ্রবশিং অমসুং লায়রবশিংগী য়াইফনবগীদমক হোৎনখি
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মহাক্কী হনবা লৈতনা কত্থোকপা অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি।
শ্রী মোদীনা জাতিগীদমক সেবা তৌনবা রাস্ত্রপতিনা মতম শাংবা অমসুং হকচাং ফবা পুন্সি অমা ফংনবা থৌনিখি অমসুং মহাক্না ওরিশাদা ঙসি পাংথোক্কদবা থৌরম অমদা রাস্ত্রপতিগা লোয়ননা উননবা ঙাইরি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতী দ্রুপাদি মর্মু জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মহাক্কী থৌনা, অচম্বা মগুন, নোলুকপা অমসুং মীয়ামগী সেবা তৌনবগী অচেৎপা ফিরেপনা অসিনা মশক তাকপা মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা মীয়ামদা ইথিল পীরি।
পব্লিক লাইফতা চহি কয়া লৈরকপদা রাস্ত্রপতিনা লৈবাক অসিগীদমক থোইদোক হেন্দোকপা মওংদা থবক তৌখি অমসুং মরুওইনা খুদোংচাদ্রবশিং অমসুং লায়রবশিংগী য়াইফনবগীদমক হোৎনখি। ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক মহাক্কী হনবা লৈতনা কত্থোকপা অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি।
জাতিগীদমক সেবা তৌনবা মহাক্না মতম শাংবা অমসুং হকচাং ফবা পুন্সি অমা ফংনবা থৌনিজরি। ওরিশাদা ঙসি পাংথোক্কদবা থৌরম অমদা মহাক্কা লোয়ননা উননবা ঐহাক্না ঙাইরি। @rashtrapatibhvn”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends birthday greetings to President of India, Smt. Droupadi Murmu
20 JUN 2026 8:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended warm birthday greetings to the President of India, Smt. Droupadi Murmu.
The Prime Minister said that her journey, marked by courage, simplicity, humility and unwavering commitment to public service, continues to inspire people across the country.
Shri Modi noted that through her many years in public life, the President has served the nation in an outstanding manner and has been especially passionate about the wellbeing of the underprivileged and marginalised.
The Prime Minister stated that her steadfast dedication to India’s development is very motivating.
Shri Modi prayed for her long and healthy life in the service of the nation and said that he looks forward to meeting her later in the day at a programme in Odisha.
The Prime Minister wrote on X;
“Warm birthday greetings to the President of India, Smt. Droupadi Murmu Ji. Her journey, marked by courage, simplicity, humility and unwavering commitment to public service, continues to inspire people across the country.
Through her many years in public life, she has served the nation in an outstanding manner, especially passionate about the wellbeing of the underprivileged and marginalised. Her steadfast dedication to India’s development is very motivating.
May she be blessed with a long and healthy life in the service of the nation. I look forward to meeting her later today at the programme in Odisha.
@rashtrapatibhvn”