প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱাতর মেনেজমেন্ত অমসুং পব্লিক পার্তিসিপেসনগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
18 JUN 2026 2:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী সি. আর. পাতিলনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
সরকারগী খোঙথাংশিংনা মতৌ করম্না থক্নবা ঈশিং, সেনিতেসন, তুরেল ঙাক-শেন্নবা, ইরিগেসন এফিসিয়েন্সী, গ্রাউন্দৱাতর রিচার্জ অমসুং ৱেস্তৱাতর অমুক হন্না শীজিন্নবগী মতাংদা হোলিস্তিক অমসুং ইন্তরকনেক্তেদ এপ্রোচ অমগী খুত্থাংদা থেংনবা ঙম্লিবগে হায়বদু নৈনরি। মসিনা হৌখিবা চহী তরাগী খুজিং অসিদা ফংলকখিবা মাইপাকপশিংবু হেন্না মমুৎ তানা নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা অসুম্না ইখি;
“আর্তিকল অসিদা, কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @CRPaatilনা সরকারগী খোঙথাংশিংনা মতৌ করম্না থক্নবা ঈশিং, সেনিতেসন, তুরেল ঙাক-শেন্নবা, ইরিগেসন এফিসিয়েন্সী, গ্রাউন্দৱাতর রিচার্জ অমসুং ৱেস্তৱাতর অমুক হন্না শীজিন্নবগী মতাংদা হোলিস্তিক অমসুং ইন্তরকনেক্তেদ এপ্রোচ অমগী খুত্থাংদা থেংনবা ঙম্লিবগে হায়বদু শন্দোক্না তাকখি।
অপুনবা নেস্নেল ভিজন অমা ফংনবগীদমক রেস্পোন্সিব গবর্নান্স অমসুং এক্তিব পব্লিক পার্তিসিপেসননা থৌগত্তুনা, হৌখিবা চহী তরাগী খুজিং অসিদা ফংলকখিবা মাইপাকপশিং অদুগী মতাংদা মহাক্না শন্দোক্না তাকখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on water management and public participation
18 JUN 2026 2:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister Shri C. R. Patil.
The article explains how government initiatives have tackled challenges related to drinking water, sanitation, river conservation, irrigation efficiency, groundwater recharge and wastewater reuse through a holistic and interconnected approach. It further elaborates on the achievements of the past decade, driven by responsive governance and active public participation in pursuit of a shared national vision.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“In this article, Union Minister Shri @CRPaatil explains how government initiatives have tackled challenges related to drinking water, sanitation, river conservation, irrigation efficiency, groundwater recharge and wastewater reuse through a holistic and interconnected approach.
He elaborates on the achievements of the past decade, driven by responsive governance and active public participation in pursuit of a shared national vision.”