প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিক্সিত ভারতকী মথঙগী মীরোলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা ৱাফম ফোঙদোকখ্রে
16 JUN 2026 12:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৌখিবা দেকেদ অসিদা রেকোর্দ ওইবা মওংদা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎখ্রে হায়না ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না বিক্সিত ভারতকী মঙলান মঙফাওনহন্নবা লৈবাক অসিগী মীয়ামগী মথঙগী মীরোলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা লৈঙাক্না খোঙফম চেৎনা লেপ্লি হায়না ফোঙদোকখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“হৌখিবা দেকেদ অসিদা রেকোর্দ ওইবা মওংদা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎখ্রে। বিক্সিত ভারতকী মঙলান মঙফাওনহন্নবা লৈবাক অসিগী মীয়ামগী মথঙগী মীরোলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা লৈঙাক্না খোঙফম চেৎনা লেপ্লি।”
#12YearsOfNayaBharatNirman”

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to building next-generation infrastructure for Viksit Bharat
16 JUN 2026 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the last decade has witnessed record infrastructure upgrading. He has reiterated the Government’s commitment to building next-generation infrastructure for the people of the nation to realise the vision of a Viksit Bharat.
In a post on X, the Prime Minister said:
“The last decade has witnessed record infrastructure upgrading. We are committed to building next-generation infrastructure for the people of our nation to realise our vision of a Viksit Bharat.
#12YearsOfNayaBharatNirman”