প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পুনৰ নিশ্চিত কৰিছে বিকশিত ভাৰতৰ বাবে পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনি নিৰ্মাণৰ প্ৰতিশ্ৰুতি
16 JUN 2026 12:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে যোৱা দশকত আন্তঃগাঁথনিৰ অভিলেখ পৰিমাণৰ উন্নয়ন হৈছে। তেওঁ বিকশিত ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগী বাস্তৱায়িত কৰাৰ উদ্দেশ্যে দেশৰ জনসাধাৰণৰ বাবে পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনি নিৰ্মাণৰ বাবে চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা দোহাৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
‘যোৱা দশকত আন্তঃগাঁথনিৰ অভিলেখ পৰিমাণৰ উন্নয়ন হোৱা দেখা গৈছে। আমি আমাৰ দেশৰ জনসাধাৰণৰ বাবে বিকশিত ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগী বাস্তৱায়িত কৰিব পৰাকৈ পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনি নিৰ্মাণ কৰিবলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।
#12YearsOfNayaBharatNirman’

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to building next-generation infrastructure for Viksit Bharat
16 JUN 2026 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the last decade has witnessed record infrastructure upgrading. He has reiterated the Government’s commitment to building next-generation infrastructure for the people of the nation to realise the vision of a Viksit Bharat.
In a post on X, the Prime Minister said:
“The last decade has witnessed record infrastructure upgrading. We are committed to building next-generation infrastructure for the people of our nation to realise our vision of a Viksit Bharat.
#12YearsOfNayaBharatNirman”