प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले विकसित भारतको निम्ति आगामी पिँढीको बुनियादी पूर्वाधार निर्माणप्रति प्रतिबद्धता दोहोऱ्याएका छन्
16 JUN 2026 12:50PM by PIB Gangtok
नयाँ दिल्ली, 16 जून 2026।
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले पछिल्लो दसकमा बुनियादी पूर्वाधार रेकर्ड स्तरमा उन्नयन भएको बताएका छन्। विकसित भारतको सपना साकार बनाउन, देशका जनमानसका लागि आगामी पिँढीको बुनियादी पूर्वाधार निर्माणको निम्ति सरकारको प्रतिबद्धता उनले दोहोऱ्याएका छन्।
प्रधानमन्त्रीले एक्सको पोस्टमा लेखेका छन् :
“पछिल्लो दसकमा बुनियादी पूर्वाधार रेकर्ड स्तरमा उन्नयन भएको छ। हामी आफ्नो देशका जनमानसको निम्ति आगामी पिँढीको बुनियादी पूर्वाधार निर्माणका लागि प्रतिबद्ध छौं, ताकि विकसित भारतको हाम्रो सपना साकार गर्नसकियोस्।”
#12YearsOfNayaBharatNirman”

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to building next-generation infrastructure for Viksit Bharat
16 JUN 2026 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the last decade has witnessed record infrastructure upgrading. He has reiterated the Government’s commitment to building next-generation infrastructure for the people of the nation to realise the vision of a Viksit Bharat.
In a post on X, the Prime Minister said:
“The last decade has witnessed record infrastructure upgrading. We are committed to building next-generation infrastructure for the people of our nation to realise our vision of a Viksit Bharat.
#12YearsOfNayaBharatNirman”