প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিহাৰৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী আৰু ৰাজ্যসভাৰ সাংসদৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে য'ত নাগৰিকসকলৰ বাবে প্ৰশাসনৰ স্পষ্ট ফলাফল সুনিশ্চিত কৰাত গুৰুত্ব আৰোপ কৰা হৈছে
10 JUN 2026 10:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিহাৰৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী তথা ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ শ্ৰী নীতিশ কুমাৰৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰৱন্ধটোত প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক ধাৰাবাহিকভাৱে ভাৰতৰ দীৰ্ঘতম কালৰ বাবে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰা গণতান্ত্ৰিকভাৱে নিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰী হোৱাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰা হৈছে। ইয়াত জৰুৰীকালীন অৱস্থাৰ সময়ত হোৱা সংগ্ৰামৰ কথা স্মৰণ কৰা হৈছে, চৰকাৰৰ বহুতো সাফল্য তালিকাভুক্ত কৰা হৈছে আৰু উল্লেখ কৰা হৈছে যে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ নেতৃত্বৰ এক নিৰ্দিষ্ট বৈশিষ্ট্য হৈছে প্ৰশাসন যাতে নাগৰিকৰ বাবে স্পষ্ট ফলাফললৈ ৰূপান্তৰিত হয় সেয়া নিশ্চিত কৰাত তেওঁ গুৰুত্ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"বিহাৰৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী আৰু ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ শ্ৰী @NitishKumar ৰ এই প্ৰবন্ধটোৱে ধাৰাবাহিকভাৱে ভাৰতৰ দীৰ্ঘতম কালৰ বাবে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰা গণতান্ত্ৰিকভাৱে নিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰী হোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi ক প্ৰশংসা কৰিছে। তেওঁ জৰুৰীকালীন অৱস্থাৰ সময়ত হোৱা সংগ্ৰামৰ কথা স্মৰণ কৰিছে, এন ডি এ চৰকাৰৰ বিভিন্ন সাফল্যৰ তালিকা উল্লেখ কৰিছে আৰু কৈছে যে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ নেতৃত্বৰ এক নিৰ্দিষ্ট বৈশিষ্ট্য হৈছে প্ৰশাসন যাতে নাগৰিকৰ বাবে স্পষ্ট ফলাফললৈ ৰূপান্তৰিত হয় সেয়া নিশ্চিত কৰাৰ ওপৰত তেওঁৰ গুৰুত্ব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by former CM of Bihar and Rajya Sabha MP highlighting emphasis on ensuring governance translates into tangible outcomes for citizens
10 JUN 2026 10:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by former Chief Minister of Bihar and Rajya Sabha MP, Shri Nitish Kumar.
The article lauds PM Narendra Modi on becoming India’s longest-serving democratically elected PM in consecutive terms. It recalls the struggles during the Emergency, lists many achievements of the government and notes that a defining feature of PM Modi’s leadership has been his emphasis on ensuring that governance translates into tangible outcomes for citizens.
The Prime Minister posted on X:
“This article by former CM of Bihar and Rajya Sabha MP Shri @NitishKumar lauds PM @narendramodi on becoming India’s longest serving democratically elected PM in consecutive terms. He recalls the struggles during the Emergency, lists many achievements of the NDA government and notes that a defining feature of PM Modi’s leadership has been his emphasis on ensuring that governance translates into tangible outcomes for citizens.”