প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৬ চনৰ ১৮ বছৰ অনুৰ্ধৰ এছিয়া কাপত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা ১৮ অনুৰ্ধ হকী দলক অভিনন্দন জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
06 JUN 2026 6:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতীয় মহিলা ১৮ অনুৰ্ধ হকী দলক এছিয়া কাপ ২০২৬ত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাখনত দলটোৱে উল্লেখযোগ্য উদ্যম প্ৰদৰ্শন কৰিছিল।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এই কৃতিত্বই ভাৰতত মহিলা হকীৰ ক্ৰমবৰ্ধমান শক্তি আৰু খেলুৱৈসকলৰ অপৰিসীম সম্ভাৱনাক প্ৰতিফলিত কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দলটোক আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবেও শুভেচ্ছা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছে:়
"২০২৬ চনৰ ১৮ বছৰ অনুৰ্ধ এছিয়া কাপত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা ১৮ অনুৰ্ধ হকী দলটোক অভিনন্দন। সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাখনতে দলটোৱে উল্লেখযোগ্য উদ্যম প্ৰদৰ্শন কৰিছিল। এই কৃতিত্বই ভাৰতত মহিলা হকীৰ ক্ৰমবৰ্ধমান শক্তি আৰু আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ অপৰিসীম সম্ভাৱনাক প্ৰতিফলিত কৰিছে। দলটোক তেওঁলোকৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনাইছো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Women’s U18 Hockey Team on securing Bronze Medal at the U18 Asia Cup 2026
06 JUN 2026 6:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Women’s U18 Hockey Team on securing the Bronze Medal at the U18 Asia Cup 2026. The Prime Minister noted that the team displayed remarkable grit throughout the tournament.
Shri Modi observed that this feat reflects the growing strength of women’s hockey in India and the immense potential of the players. The Prime Minister also wished the team the very best for their upcoming endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the Indian Women’s U18 Hockey Team on securing the Bronze Medal at the U18 Asia Cup 2026. The team displayed remarkable grit throughout the tournament. This feat reflects the growing strength of women’s hockey in India and the immense potential of our players. Wishing the team the very best for their upcoming endeavours."