প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অন্দর-১৮ এসিয়া কপ ২০২৬ তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ভারতকী নুপীগী অন্দর-১৮ হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 JUN 2026 6:16PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্দর-১৮ এসিয়া কপ ২০২৬ তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ভারতকী নুপীগী অন্দর-১৮ হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি তুর্নামেন্ত মনুং শীনবা থুংনাং তিমনা শিংথানিঙাই ওইরবা থৌনা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত্ত নুপীশিংগী হোক্কি মপাঙ্গল কনখৎলকপা অমসুং শান্নরোয়শিংগী থৌনা লৈবা মাইপাকপা অসিদা মমি তারে। মখোয়গী তুংগী থৌরমশিংগীদমক তিমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মোদীনা অন্দর-১৮ এসিয়া কপ ২০২৬ তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ভারতকী নুপীগী অন্দর-১৮ হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুর্নামেন্ত মনুং শীনবা থুংনাং তিমনা শিংথানিঙাই ওইরবা থৌনা উৎখ্রে। নুপীশিংগী হোক্কি মপাঙ্গল কনখৎলকপা অমসুং ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী থৌনা লৈবা অদু মাইপাকপা অসিদা মমি তারে। মখোয়গী তুংগী থৌরমশিংগীদমক তিমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Women’s U18 Hockey Team on securing Bronze Medal at the U18 Asia Cup 2026
06 JUN 2026 6:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Women’s U18 Hockey Team on securing the Bronze Medal at the U18 Asia Cup 2026. The Prime Minister noted that the team displayed remarkable grit throughout the tournament.
Shri Modi observed that this feat reflects the growing strength of women’s hockey in India and the immense potential of the players. The Prime Minister also wished the team the very best for their upcoming endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the Indian Women’s U18 Hockey Team on securing the Bronze Medal at the U18 Asia Cup 2026. The team displayed remarkable grit throughout the tournament. This feat reflects the growing strength of women’s hockey in India and the immense potential of our players. Wishing the team the very best for their upcoming endeavours."