Prime Minister's Office
Prime Minister highlights global popularity of Yoga as 1st World Yogasana Sports Championship commences in Ahmedabad, Gujarat
03 JUN 2026 10:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today noted that Yoga is gaining tremendous popularity across the world, as he highlighted the commencement of the 1st World Yogasana Sports Championship 2026 in Ahmedabad, Gujarat, tomorrow, June 4.
The Prime Minister stated that this platform has brought together Yoga enthusiasts from around the world, marking a significant milestone on the global sporting roadmap for Yogasana. Shri Modi announced that he will be joining the event via technology at around 6:40 PM tomorrow evening. He also extended his compliments to those who have organised the innovative event and conveyed his best wishes to all the participants.
The Prime Minister posted on X:
"Yoga is gaining tremendous popularity across the world! Tomorrow, on 4th June, a very special competition, the 1st World Yogasana Sports Championship 2026 commences in Ahmedabad. This platform has brought together Yoga enthusiasts from around the world. It is a significant milestone on the global sporting roadmap for Yogasana. I will be joining the event via technology as well at around 6:40 PM tomorrow evening. My compliments to those who have organised such an innovative event and best wishes to all taking part.
@yogasanabharat
@worldyogasana"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী অহমদাবাদতা অহানবা ৱার্ল্দ য়োগসনা স্পোর্তস চেম্পিয়নশিপ হৌবগা ইরোইননা য়োগ অসি মালেমদা পাম্নরক্লিবা অদু ফোংদোকখ্রে
03 JUN 2026 10:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং জুন ৪দা গুজরাতকী অহমদাবাদতা অহানবা ৱার্ল্দ য়োগসনা স্পোর্তস চেম্পিয়নশিপ ২০২৬ হৌগদৌরিবগী মতাংদা ফোংদোক্লদুনা য়োগ অসি মালেম শিনবা থুংনা চাউনা পাম্নরক্লি হায়না ঙসি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মসিগী প্লেৎফোর্ম অসিনা মালেম শিনবা টুংবদগী য়োগ পামজবশিংবু পুনশিল্লদুনা মসিনা য়োগসনাগীদমক মালেমগী স্পোর্তিং রোদমেপদা চাউনা খুমাং চাউশিল্লি। শ্রী মোদীনা লাউথোকখি মদুদি মহাক্না হয়েং নুমিদাং ৱাইরম পুং ৬:৪০ রোম তারকপদা তেক্নোলোজীগী থোংদা থৌরম অসিদা য়াওগনি। মহাক্না অনৌবা থৌরম অসি হৌদোক্লিবা মীওইশিংদা মহাক্কী থাগৎ ৱারোলসু পীখি অমসুং শরুক য়ারিবা পুম্নমক্তা য়াইফ-মঙ্গোল পীখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“য়োগ অসি মালেমদা চাউনা পাম্নরক্লি! হয়েং জুন ৪দা য়াম্না অখন্নবা কম্পিতিসন অমা ওইরিবা অহানবা ৱার্ল্দ য়োগসনা স্পোর্তস চেম্পিয়নশিপ ২০২৬ অহমদাবাদতা হৌদোক্লগনি। ফম্পাক অসিনা মালেম শিনবা থুংবদগী য়োগ পামজবশিংবু পুনশিনগনি। মসিনা য়োগসনাগীদমক গ্লোবেল স্পোর্তিং রোদমেপতা অচৌবা মাইপাকপা অমা ওইরি। ঐহাক্না হয়েং নুমিদাং ৱাইরম পুং ৬:৪০রোম তারকপা মতমদা তেক্নোলোজীগী থোংদা থৌরম অসিদা য়াওগনি। অনৌবা থৌরম অসি হৌদোক্লিবা মীওইশিংদা ঐহাক্কী থাগৎ ৱারোলসু পীজরি অমসুং শরুক য়ারিবা পুম্নমক্তা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
@yogasanabharat
@worldyogasana”