প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লদাখতা ইন্নোবেসন অমসুং খুমাং চাউশিনবগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
03 JUN 2026 1:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লদাখতা অনৌবা খুদোংচাবশিং ফংলক্লিবা অসিগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী চিরাগ পাসৱাননা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি শিয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি লদাখকী লমদমসিদা লৈরম্বা বেরীনা ইন্নোবেসন অমসুং খুদোংচাবগী ৱারী অমা ইরি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি আর্তিকল অসিনা করম্না ‌ওন্তপ্রিন্যুওরশিপ অমসুং ভেল্যু এদিসননা লদাখতা চাউখৎপগী অনৌবা লম্বী কয়া অমা হাংদোক্লিবগে হায়বগী মতাংদা পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইবা ৱাখল্লোন অমা পীরি, মহাক্না লৈবাক অসিনা 'ভোকেল তু লোকেল ফোর গ্লোবেল'গীদমক করম্না খুমাং চাউশিল্লিবগে হায়বগী মতাংদা খঙনবগীদমক মসি পাবা কান্নগনি হায়না ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“লদাখকী লমদমসিদা লৈবা বেরীনা ইন্নোবেসন অমসুং খুদোংচাবা ফংবগী ৱারী অমা ইরি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @iChiragPaswanনা লদাখতা করম্না ওন্তপ্রিন্যুওরশিপ অমসুং ভেল্যু এদিসননা চাউখৎপগী অনৌবা লম্বীশিং হাংদোক্লিবগে হায়বগী মতাংদা পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইবা ৱাফম থমখ্রে!
'ভোকেল তু লোকেল ফোর গ্লোবেল' অসি ঐখোয়না করম্না খুমাং চাউশিল্লিবগে হায়বগী মতাংদা খঙনবা পাবদা কান্নগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting innovation and prosperity in Ladakh
03 JUN 2026 1:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article authored by Union Minister Shri Chirag Paswan highlighting the unlocking of new opportunities in Ladakh.
The Prime Minister noted that a berry native to Ladakh is scripting a story of innovation and opportunity. Shri Modi observed that the article presents a compelling reflection on how entrepreneurship and value addition are opening new avenues of prosperity in Ladakh, calling it an insightful read on how the nation is advancing 'Vocal to Local for global'.
The Prime Minister posted on X:
"A berry native to Ladakh is scripting a story of innovation and opportunity.
A compelling reflection by Union Minister Shri @iChiragPaswan on how entrepreneurship and value addition are unlocking new avenues of prosperity in Ladakh!
An insightful read on how we are advancing 'Vocal to Local for global'."