প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওস্ত্রেলিয়াগী ফোরেন এফিয়র্সকী মন্ত্রী, সেনেতর পেন্নী ৱোংনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
26 MAY 2026 8:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওস্ত্রেলিয়াগী ফোরেন এফিয়র্সকী মন্ত্রী, সেনেতর পেন্নী ৱোংগা উনবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
লুচিংবা অনিনা দিফেন্স, ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজী অমসুং সপ্লাই চেনগী রেজিলিয়েন্স লৈহন্নবা ইন্দিয়া-ওস্ত্রেলিয়া কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী মতাংদা খন্ন-নৈনখি।
মখোয়না ভারত অমসুং ওস্ত্রেলিয়ানা ফ্রী, ওপন, সেক্যুর অমসুং চাউখৎপা ইন্দো-পেসিফিক অমগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্নবা মখা চত্থখি হায়না অমুক হন্না ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা অসুম্না হায়খি;
“ওস্ত্রেলিয়াগী ফোরেন এফিয়র্সকী মন্ত্রী, সেনেতর পেন্নী ৱোংবু তরাম্না ওকপদা নুংঙাইবা ফাওই। ঐখোয়না দিফেন্স, ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজী অমসুং সপ্লাই চেন রেসিলিয়েন্স লৈহন্নবা ইন্দিয়া-ওস্ত্রেলিয়া কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। ভারত অমসুং ওস্ত্রেলিয়ানা ফ্রী, ওপন, সেক্যুর অমসুং প্রসপ্রিত ইন্দো-পেসিফিক অমগীদমক মখা তানা থবক তৌমিন্নগনি।
@SenatorWong”

Prime Minister's Office
Minister for Foreign Affairs of Australia Senator Penny Wong meets Prime Minister
26 MAY 2026 8:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness on meeting Senator Penny Wong, Minister for Foreign Affairs of Australia.
The two leaders discussed the growing India-Australia Comprehensive Strategic Partnership in areas such as defence, trade, technology and ensuring supply chain resilience.
They reaffirmed that India and Australia will continue to work together for a free, open, secure and prosperous Indo-Pacific.
In a X post, Shri Modi said;
“Happy to receive Senator Penny Wong, Minister for Foreign Affairs of Australia. We discussed the growing India-Australia Comprehensive Strategic Partnership in areas such as defence, trade, technology and ensuring supply chain resilience. India and Australia will continue to work for a free, open, secure and prosperous Indo-Pacific.
@SenatorWong”